Ontmoet Ingrid Aaldijk

Mensen in beweging brengen

Over

Mensen in beweging brengen

De spil van Aaldijk Advies & Procesmanagement is Ingrid Aaldijk. Nadat zij jaren met veel plezier in de gezondheidszorg en corporatiesector werkte, was het tijd haar idealen als ondernemer te verwezenlijken. Ingrid zet haar kennis en ervaring breed in en volgt daarbij haar hart. Zij brengt je organisatie in beweging bij complexe maatschappelijke thema’s. Nieuwe plannen maken en ervoor zorgen dat ze uitgevoerd worden, dát is wat Ingrid doet.

Duurzaam geluk

Duurzaam geluk

Ingrid is specialist op het gebied van duurzaamheid. Participatie en Wonen en Zorg zijn ook gebieden waar ze zich op richt. Haar kracht ligt in het sturen van interne en externe samenwerkingsprocessen en haar visie op duurzaam bezig zijn. Als adviseur en procesbegeleider geeft ze richting aan creatieve processen en vernieuwende ideeën. Haar doel? Iets van waarde toevoegen voor zowel het bedrijf als onze samenleving, zonder dat de aarde wordt uitgeput. In beweging komen voor maatschappelijke vraagstukken dus. Simpelweg omdat dat haar sociale hart sneller doet kloppen.

Hart als symbool

Hart als symbool

Het hart zie je niet voor niets terug in het logo. Het staat symbool voor Ingrid: eerlijk, gedreven, enthousiast en vol energie. Dankzij haar organisatiesensitiviteit en mensenkennis ziet zij snel waar gevoeligheden liggen. Alles wat van buiten zichtbaar is, begint van binnen. En alleen actie die van binnenuit komt, zorgt voor verandering die blijft.

Volg
"in beweging voor
de toekomst"
Share This