Ontmoet Ingrid Aaldijk

Mensen in beweging brengen

Over

Mensen in beweging brengen

Dé spil van Aaldijk Advies & Procesmanagement is Ingrid Aaldijk. Al vele jaren werkt zij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Opdrachtgevers met een maatschappelijk hart en werkzaam voor de publieke zaak. Ingrid zet haar kennis en ervaring breed in en volgt daarbij haar hart. Zij brengt je organisatie in beweging bij complexe maatschappelijke thema’s. Nieuwe plannen maken en ervoor zorgen dat ze uitgevoerd worden, dát is wat Ingrid doet.

Duurzaam geluk

Ingrid is specialist op het gebied van wonen en zorg, duurzaamheid en participatie. Haar kracht ligt in de samenwerking met en verbinding leggen tussen jouw organisatie of bedrijf en andere maatschappelijke organisaties.

Als adviseur en procesbegeleider geeft ze richting aan creatieve processen en vernieuwende ideeën. Haar doel? Waarde toevoegen voor zowel de organisatie als onze samenleving, zonder dat de aarde wordt uitgeput. In beweging komen voor maatschappelijke vraagstukken dus. Simpelweg omdat dat haar sociale hart sneller doet kloppen.

 

Hart 

Hart als symbool

Het hart zie je niet voor niets terug in het logo. Het staat symbool voor Ingrid: eerlijk, gedreven, enthousiast en vol energie. Dankzij haar organisatiesensitiviteit en mensenkennis ziet zij snel waar gevoeligheden liggen. Alles wat van buiten zichtbaar is, begint van binnen. En alleen actie die van binnenuit komt, zorgt voor verandering die blijft.

Volg
"in beweging voor
de toekomst"
Share This