Hart voor mensen & gevoel voor de zaak

Met flair en volharding weet Aaldijk Advies & Procesmanagement als geen ander verbindingen te leggen, ambities te vertalen en mensen in beweging te krijgen. We spreken de taal van jouw organisatie, nemen graag de leiding, maar weten ook wanneer we ons beter dienstverlenend kunnen opstellen. Het resultaat: geen dikke boekwerken maar concrete plannen, enthoudisate mensen, tevreden klanten en praktische tools om aan de slag te gaan.  

Procesmatige & doelgerichte aanpak

Wij richten ons op beweging, verandering en vernieuwing. Kortom: wij richten ons op de toekomst. Voor alle vernieuwingsprocessen geldt dat er iets nodig is om daar te komen waar je wilt zijn: een doel, een plan. Samen met jou gaan wij op zoek naar de meest effectieve aanpak.

Wij volgen het zevenstappenplan van oriënteren, onderzoeken, experimenteren, besluitvorming, realiseren, evalueren en verankeren. Wij denken in kansen en oplossingen. In onze procesmatige manier van samenwerken staat open en transparante communicatie centraal.

Zowel op strategisch als tactisch niveau geeft Aaldijk Advies & Procesmanagement sturing en leiding aan complexe projecten.

Hoe wij dat doen?

Het begint met het bouwen aan vertrouwen. Daarna dragen ons scherp analytisch vermogen en onze organisatiesensitiviteit bij aan oplossingen die breed gedragen worden.

 

Leidinggeven aan complexe processen

Letterlijk in beweging?

Ook dat kan. Regelmatig zetten wij yogadance in om veranderingen te realiseren. Yogadance combineert yogaprincipes met dansen, waarbij de nadruk ligt op het bewegen op energieke en rustige muziek.

Dit alles geeft nieuwe energie en inspiratie, wat veranderingsprocessen in mensen en organisaties ten goede komt.

 

Volg

“in beweging voor
de toekomst”

Share This